GROTE REUZEN

“Vol enthousiasme en energie run ik deze tweede locatie van De Kleine Reus in Leeuwarden. Ik ben iemand die erg betrokken is bij mijn naasten en vind het belangrijk dat mensen en kinderen gezien en gehoord worden. Met deze gedachte hoop ik een kinderopvang te leiden waarin betrokkenheid en vertrouwen centraal staan.”

Hilde is geboren op 22 november 1991. Ze is de eigenaresse van de vestiging De Kleine Reus in Leeuwarden. Dit is een dochteronderneming van De Kleine Reus in Zwolle. Haar ouders hebben dit bedrijf in 2002 opgericht en inmiddels overgedragen aan hun andere twee dochters.

In 2017 is Hilde afgestudeerd als sociaalpedagogisch hulpverlener aan de Hanzehogeschool te Groningen. Voordat Hilde De Kleine Reus Leeuwarden begon heeft zij veel ervaring opgedaan als o.a. allround hulpverlener bij een tienermoeder en kind groep. Hier heeft ze jonge moeders en hun kind(eren) intensief begeleid en opvoedingsondersteuning geboden. Daarnaast is zij geruime tijd actief geweest als persoonlijk begeleider voor mensen met een beperking. Ook heeft zij voorheen in het bedrijf van haar ouders (kinderdagverblijf De Kleine Reus Zwolle) veel ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker.

Danita Kramer is geboren op 28 september 1996. Ze is afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de NHL Stenden Hogeschoool te Leeuwarden. Hiervoor heeft ze gewerkt als begeleidster van jongeren met een ontwikkelingsstoornis en/of leerachterstand. Danita is trotse moeder van een dochter. Bij De Kleine Reus is ze werkzaam als pedagogisch medewerker.

Wilma Iedema is geboren op 7 april 1997. Ze heeft haar HBO opleiding Pedagogiek afgerond. Door haar MBO pedagogisch medewerker diploma, haar stage bij de crèche en de moeder en kindgroep van Fier, heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Daarnaast is ze op dit moment ook werkzaam als persoonlijk begeleidster en is ze werkzaam als pedagogisch medewerker en pedagogisch coach bij De Kleine Reus.

Anouk van der Hoek is geboren op 1 april 1998 en sinds december 2019 werkzaam op De Kleine Reus, als pedagogisch medewerker. Hiervoor heeft Anouk de opleiding pedagogisch medewerker gestudeerd. Het werken met kinderen vindt Anouk fantastisch.

Lydia Hiemstra is geboren op 4 oktober 2001. In 2021 heeft Lydia de opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond. Op dit moment is ze werkzaam als pedagogisch medewerker bij De Kleine Reus. Het werken met kinderen vindt Lydia fantastisch en hier geniet ze volop van.

Danie Mensink is geboren op 7 oktober 2001. Ze heeft de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3 afgerond. Momenteel volgt ze de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Op dit moment loopt ze stage en is ze werkzaam als Pedagogisch Medewerker bij De Kleine Reus.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Maak een afspraak voor een rondleiding of schrijf jouw kind direct in!

Tijdens een rondleiding bij De Kleine Reus kun je de sfeer proeven in onze groepsruimtes en nemen we de tijd om je alles te vertellen over onze werkwijze.

De Kleine Reus

Meester P.J. Troelstraweg 147 a |  8919 AA Leeuwarden