GROTE REUZEN

“Vol enthousiasme en energie run ik deze tweede locatie van De Kleine Reus in Leeuwarden. Ik ben iemand die erg betrokken is bij mijn naasten en vind het belangrijk dat mensen en kinderen gezien en gehoord worden. Met deze gedachte hoop ik een kinderopvang te leiden waarin betrokkenheid en vertrouwen centraal staan.”

Hilde is geboren op 22 november 1991. Ze is de eigenaresse van de vestiging De Kleine Reus in Leeuwarden. Dit is een dochteronderneming van De Kleine Reus in Zwolle. Haar ouders hebben dit bedrijf in 2002 opgericht en inmiddels overgedragen aan hun andere twee dochters.

In 2017 is Hilde afgestudeerd als sociaalpedagogisch hulpverlener aan de Hanzehogeschool te Groningen. Voordat Hilde De Kleine Reus Leeuwarden begon heeft zij veel ervaring opgedaan als o.a. allround hulpverlener bij een tienermoeder en kind groep. Hier heeft ze jonge moeders en hun kind(eren) intensief begeleid en opvoedingsondersteuning geboden. Daarnaast is zij geruime tijd actief geweest als persoonlijk begeleider voor mensen met een beperking. Ook heeft zij voorheen in het bedrijf van haar ouders (kinderdagverblijf De Kleine Reus Zwolle) veel ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker.

Danita Kramer is geboren op 28 september 1996. Ze is afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de NHL Stenden Hogeschoool te Leeuwarden. Hiervoor heeft ze gewerkt als begeleidster van jongeren met een ontwikkelingsstoornis en/of leerachterstand. Danita is trotse moeder van een dochter. Bij De Kleine Reus is ze werkzaam als pedagogisch medewerker.

Wilma Iedema is geboren op 7 april 1997. Ze heeft haar HBO opleiding Pedagogiek afgerond. Door haar MBO pedagogisch medewerker diploma, haar stage bij de crèche en de moeder en kindgroep van Fier, heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Daarnaast is ze op dit moment ook werkzaam als persoonlijk begeleidster en daarnaast zal ze als pedagogisch medewerker bij De Kleine Reus aan de slag gaan.

Anouk van der Hoek is geboren op 1 april 1998 en sinds december 2019 werkzaam op De Kleine Reus, als pedagogisch medewerker. Hiervoor heeft Anouk de opleiding pedagogisch medewerker gestudeerd. Het werken met kinderen vindt Anouk fantastisch.

Iris Biegel is geboren op 8 juni 2000. Ze heeft de opleiding onderwijsassistent afgerond en is nu werkzaam als pedagogisch medewerker bij De Kleine Reus. Volgend jaar gaat ze met een nieuwe opleiding beginnen op NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Tot die tijd en tijdens haar studie zal Iris werkzaam zijn bij De Kleine Reus.

Jana Petersen is geboren op 10 april 1994. Ze heeft in Duitsland haar MBO opleiding Pedagogisch Medewerker afgerond. Daarna is ze Christelijke jongerenwerker geweest en heeft ze tegelijkertijd haar HBO diploma Social Work op NHL Stenden behaald. Ze heeft hierna gewerkt al maatschappelijk werker op scholen en heeft leerlingen me diverse vraagstellingen begeleid. Zomer 2020 heeft Jana besloten naar Nederland te verhuizen en is ze sindsdien werkzaam als pedagogisch medewerker bij De Kleine Reus.

Lydia Hiemstra is geboren op 4 oktober 2001. Ze is momenteel laatstejaars student in opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Op dit moment loopt Lydia stage op de maandag, dinsdag en vrijdag bij De Kleine Reus. Het werken met kinderen vindt Lydia fantastisch en hier geniet ze volop van.

Tessa Schreur is geboren op 27 augustus 1999. Ze heeft de opleiding tot onderwijsassistent afgerond. Op dit moment is ze werkzaam als invalkracht bij De Kleine Reus. De Christelijke visie van het kinderdagverblijf is iets wat Tessa aanspreekt.

Lisa Wiersma is geboren op 22 juli 2000. Ze loopt op dit moment stage op de woensdag en donderdag bij De Kleine Reus voor de komende twee jaar. Ze volgt de HBO opleiding Pedagogisch Educatief Professional. Lisa kijkt ernaar uit om kinderen veel te leren en vindt het geweldig om kinderen verder te helpen in de ontwikkeling van hun talenten.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Maak een afspraak voor een rondleiding of schrijf jouw kind direct in!

Tijdens een rondleiding bij De Kleine Reus kun je de sfeer proeven in onze groepsruimtes en nemen we de tijd om je alles te vertellen over onze werkwijze.

De Kleine Reus

Meester P.J. Troelstraweg 147 a |  8919 AA Leeuwarden